Siyonist işgal ordusu hava kuvvetleri bu sabah (2 Şubat Perşembe) erken saatlerde Gazze Şeridi`nin kuzeyine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda ölen veya yaralanan olmadığı bildirildi.
 
Filistinli yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyonist işgal ordusuna ait Apaçi türü bir helikopterden Gazze Şeridi`nin kuzeyindeki Beyt Hanun`da Filistinlilerden bir grubun üzerine en az bir füze atıldı.
 
Siyonist işgal topçusunun da bölgeye birkaç atış yaptığını belirten kaynaklar, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi.
Siyonist işgal radyosu, dün gece Batı Nakab bölgesine sekiz füze atıldığını öne sürerek işgal güçlerinin hava saldırısının caydırıcı amaçlı olduğunu iddia etti.
 
İşgal radyosu ayrıca, işgal ordusunun Gazze Şeridi`ne yakın bölgelerde yaşayan Siyonistlere olası gelişmelere karşı güvenli bölgelerde bulunmaları çağrısında bulunduğunu söyledi.
 
Siyonist kaynaklar, dün gece Batı Nakab`a Gazze Şeridi`nden atılan sekiz füzenin boş bir araziye düştüğünü ve saldırıda ölen veya yaralanan olmadığını bildirdi.