İşte o mesajın tamamı...

Bismillahirrahmanirrahim

Hamd yüce Allah’a, salat ve selam Hazreti Peygamber (SAV)e, aline, ashabına ve kıyamete kadar onun yolunu takip edecek olanların üzerine olsun.

Cemaatimizin kurucu rehberi Hüseyin Velioğlu’nun şehadetinin 12. yılına girmiş bulunmaktayız. Zaman olarak on iki sene uzunca bir zamandır, ancak bizim için ilk gün gibi taptazedir. Zira geçen bu süreçte onu hiç unutmadık.

Kurucu rehberimizin maddi olarak aramızda bulunmayışının hasretini çeken kardeşleri ve muhipleri olarak onu daima rahmetle anacağız. Onun, Firdevs cennetlerinde, Rabbinin lütfuna mazhar olduğuna inanıyor ve bunu Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Onu sevmenin; davasına bağlılık, sadakat, onu hafızalarda canlı tutup anmak ve İslami davayı daha ileri safhalara götürmek için gecesini gündüzüne katarak hizmet etmekten geçtiğine inanıyoruz.

İnsan olmamız hasebiyle elbette ki hata ve eksikliklerimiz olacaktır. Tüm eksiklik ve kusurlarımıza rağmen; Kur’an’a ve Sünnet’e yaklaşımımızdaki hassasiyet, Ashaba, Selefi Salihine, İslam kültür külliyatına bakışımızdaki itidal, ümmet için bir felaket olan zararlı düşünce akımlarından uzak duruşumuz ve onlara götürecek yolları tıkayan mücadele çizgisini sürdürmemiz, cesaret, fedakârlık, ihlas, teslimiyet ve her ne şart altında olursa olsun azim ve irade ile hizmete devam edişimiz, Şehit Rehberimizin katkısı ve yol göstermesinin bir ürünüdür. Ehli kıble olan bütün Müslümanları kardeş bilip onların sorunlarıyla ilgilenmeye ve hal çareleri aramaya devam etmemiz de yine onun yönlendirmesiyle olmuştur.

Şehit Rehber’in şehadetinin yıldönümü anısına, giriş kısmını bizzat kendi diliyle okuduğu “HİZBULLAH CEMAATİ’NİN MANİFESTOSU” nu kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Rabbim yaptıklarımızı kendisi için kabul etsin. Mücadele saflarında beraber olmuş ve bundan sonra da beraber olacak kardeşlerimizi cennetlerinde bir araya getirsin.

Kardeşiniz Edip

Hizbullah Cemaati`nin Manifestosu Yayınlandı!