BURSA - HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, Parti İl Sekreteri Fethullah Özsoy ve Parti Üyesi Osman Kavan geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havaalanı'na yapılan saldırıda hayatını kaybeden 35 yaşındaki kontrol memuru Adem Kurt`un taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığından oluşan bir heyet İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki silahlı ve canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 35 yaşındaki kontrol memuru Adem Kurt'un taziyesine katıldı.

Taziyede merhuma dualar edilirken taziye sahiplerine baş sağlığı dilendi. Parti yetkililerini Merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Doğan sokakta ikamet eden merhum Adem Kurt`un babası Mehmet Kurt karşıladı.

Merhumun babasına baş sağ sağlığı merhuma ise Allah`tan rahmet dileyen Parti il Başkanı Mehmet Şimşek, HÜDA PAR olarak yapılan saldırıyı lanetlediklerini ve masum insanlara yönelik gerçekleştirilen her türlü saldırının karşısında olduklarını belirtti.

Yapılan saldırıyı vahşet olarak nitelendiren Şimşek, “Mübarek Ramazan ayında ve iftar saatine yakın bir saatte yapılmış bu saldırı bütün insanlığı hedef almıştır. Her ırk ve milliyetten, çok farklı inanç grubu veya kültürden çocuk, kadın ve yaşlılardan oluşan on binlerce insanın seyahat etmek için kullandığı havalimanına yapılan bu saldırıyı kabul edilemez buluyoruz. Yeryüzünde hiçbir amaç, masum insanların hayatından daha kutsal değildir. Dini, dili, ırkı, aidiyeti ve mensubiyeti ne olursa olsun, haksız yere bir insanı öldürmeyi, bütün insanlığın öldürülmesi ile eşdeğerdir.” şeklinde konuştu.

Saldırıda hayatını kaybeden Adem Kurt`un babası Mehmet Kurt hayatını kaybeden oğlunun evin tek çocuğu olduğunu söyleyerek taziyelerine katılan partili heyete teşekkür etti. Yapılan duaların ardından parti yetkilileri taziye evinden ayrıldı. (Zeki Aras-İLKHA)