Kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Ankara, Kastamonu, Burdur, Afyonkarahisar, Muğla, Denizli, Uşak ve Çankırı`da eğitime ara verildi.
 
Denizli`nin Buldan ve Sarayköy haricindeki 16 ilçe ile il merkezindeki ilk ve orta öğretim okulları kar yağışı nedeniyle bugün tatil edilmişti. Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il merkezindeki okullarda yarın eğitime başlanacağını açıkladı.
Ankara`nın Elmadağ ve Nallıhan ilçelerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
 
Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının halen sürdüğü il genelindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği bildirildi.
 
Afyonkarahisar ve Emirdağ`da, kar yağışı ve tipinin ulaşımı olumsuz etkilemesi dolayısıyla bugün eğitime ara verildiği bildirildi.
İl merkezindeki resmi kurum ve kuruluşlarda çalışan engelliler ise yarın idari izinli sayılacak.
 
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Salı günü geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Orta ve Çerkeş ilçelerinde ve köylerinde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, bu iki ilçede kar yağışının devam ettiği kaydedilirken, tatilin uzatılması durumunda kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi.
 
İLKHA