Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 4 genç arkadaş arasında çıkan yol verme kavgasını ayırmak istediği esnada tabancayla vurulan Suriyeli Feves Şeyh, hayatını kaybetti. Olayla ilgili olduğu belirtilen 4 kişi de gözaltına alındı.

Olay öğle saatlerinde, Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen bir motosiklette bulunan B.C.(16), S.B.(16) ve B.K. (20) ile yaya olan M.T. arasında tartışma yaşandı.

Tartışan üç arkadaşı ayırmak isteyen Suriyeli Feves Şeyih (28), kavgayı aralamak isterken göğsüne ve ayağına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Yaralanan Şeyih, ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan Şeyih, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olayın ardından kavgaya karışan B.C. (16), S.B. (16) ve B.K. (20) ile yaya olan M.T. ise gözaltına alındı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Şeyih`in cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayın ardından Adli Tıp Kurumu önüne gelen Suriyeli Feves'in yakınları, feryat edip, sinir krizleri geçirdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)