Belki de bu manşeti okurken Nizami de şehadet şerbetini içmiş olacak… O da tıpkı diğerleri gibi idama mahkûm edildi.. O`nun da idam kararı onandı… Darağacı kuruldu… Dünyanın ve 2 milyar Müslümanın sessizliğinde O da, Abdülkadir Molla, Gulam Azam, Muhammed Kamaruzaman gibi şimdi şehadet sırasını bekliyor.

Zalim Bangladeş Hükümeti tarafından hakkında idam kararı alınan Cemaat-i İslami Lideri Motiur Rahman Nizami`nin son vasiyetine ulaşıldı…

Ümmete Vasiyet...

“Her zaman batılın, zulmün ve haksızlığın karşısında ilmi mücadeleye devam edeceksiniz. Bir mümin asla Allah`tan ümidini kesmez. Hayatınızın sonuna kadar Allah yolunda bir gaye ile görevinizi sürdüreceksiniz. Batılın tüm tuzaklarına ilim yoluyla cevap vereceksiniz. Kadınlarımızın yetiştirilmesine ve ahlâk yoluna önem vereceksiniz. Cemaat-i İslami`de asla bir lider problemi yaşanmayacaktır. Durum ne kadar kötü olursa, o kadar iyi ve kaliteli liderler yetişecektir. Ben yaşlandım. Rabbim her an canımı alabilir. Ben şehit olarak Allah`ın huzuruna gitmek istiyorum. Benim şehadetim ile beraber değişim başlayacaktır. Halkım ve dünya Müslümanlarından dua istiyorum. Eğer dünyada bir daha görüşemezsek, cennette görüşeceğimizi ümit ediyorum inşallah.”

Millî Gazete