İZMİR - İzmir`in Buca ilçesinde, üniversite öğrencisi Melih Civir`in ölümünün şüpheli bulunması üzerine cenazesi otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu`na kaldırıldı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Buca ilçesi Erdem Caddesi Niğdeliler Sitesi A Blok 24 numarada meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri Bölümü öğrencisi olan Melih Civir, öğrenci arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde, arkadaşları tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu.
 
Civir`in arkadaşları hemen 112 Acil Servis`i arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Civir`in hayatını kaybettiği belirlendi. Civir`in ölümünün ardından eve gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri de geniş çaplı bir araştırma yaptı. Melih Civir`in şeker hastası olduğu ve gündüz özel bir hastanede rutin kontrole gittiği belirtildi. Cumhuriyet Savcısı, doktorların ölümünü şüpheli bulması üzerine Civir`in cenazesinin Adli Tıp Kurumu`na kaldırılması talimatı verdi. Civir`in kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi sonucu belirlenecek.