Viranşehir'de Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye Cami-Der tarafından geçtiğimiz 30 Ocak'ta düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkı sunan okullara çeşitli hediyeler verilerek teşekkür edildi.  

Yapılan ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya, "5 yıldır düzenlediğimiz Kutlu Doğum Siyer Sınavı halkımızın teveccühü çok fazlaydı. Yaşanan yoğunluk bizi mutlu etti. İlçe merkezinde 3 köylerden ise 4 olmak özere toplam 7 okulda sınavı düzenledik. Allah razı olsun duyarlı okul idarecilerimizin bize kapılarını açması sayesinde yarışmalarımız sıkıntısız sınava girdiler." dedi.

Kaya, "Bizlere kapılarını açan okul idarecilerinden ve katkısı olan bütün yetkililerden Allah razı olsun. Allah kendilerini Hz Muhammed Mustafa`nın şefaatine nail eylesin." diye konuştu.

Okul yöneticileri, "Bu tür yarışmalar okumaya teşvik etiği için eğitime katkı sunmaktadır ve Peygamber efendimizi ortak değerimizdir." diyerek yapılan ziyarette memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyarete okullara Peygamber Sevdalıları armalı saatler hediye olarak verildi. Cami-Der yönetimi ziyaret etiği okulları bu hafta sonu düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliğinde davet etti. Söz konusu etkinlik 10.04.20016 tarihinde ve 13.30 saatinde kapalı spor salonunda idrak edileceği belirtildi. (Sabri Acet -İLKHA)