Etkinlikte, ‘Okuma Yazma Bayramı’ kapsamında birinci sınıf öğrencilerine okuma-yazmaya geçmelerinden dolayı rozet takıldı.

Şehit Kemal Görgülü İlk-Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliğe İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Salih Haskanlı, İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü M. Latif Alçiçek, okul yönetimi ve öğretmenler katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, bu okulun bir veya bir buçuk yılda büyük değişim ve dönüşüm yaşadığını belirterek, okul müdürü, okul idarecilerine ve öğretmenlerine yaptıkları bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yavuzer, “Okuma Bayramı kapsamında minik öğrencilerimiz okumaya geçmişler. Bu güzel etkinliği bile bir fırsata dönüştüren, bütün öğretmenleri kaynaştıran, motivasyon kazandıran okul yönetimini kutluyorum. Öğretmenlerin gönlünü kazanmak zor bir iş değildir. Önemli olan bu ortamı sağlamaktır. Bu güzel ortamlardan devamlı başarı ön plana çıkar. Bu günde bu güzel etkinlik bunu gösteriyor. Değerleri öğretmenlerimiz kendi elleriyle bizlere çiğköfte yoğurmuşlar. Bu naçizane düşüncelerinden ve emeklerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Maalesef birçok yerde bu birlikteliği, kaynaşmayı göremiyoruz. Bu da bizi üzüyor.  Ben bu vesileyle güzel etkinliği, güzel dostluk ortamını, oluşturan bütün idarecilerime sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Program sonunda katılımcılara, okulun öğretmenleri tarafından hazırlanan çiğköftelerden ikram edildi. (İLKHA)