Gaziantep`in Şahinbey ilçesinde 4 çocuk annesi Ayşe Ş., tartıştığı erkek kardeşi tarafından tabancayla öldürüldüğü iddia edildi.   Ayşe Ş.`nin 8 gün önce doğum yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey Yeditepe Mahallesi 61 No'lu Sokak'ta gece saatlerinde meydana gelen olayda, Ayşe Ş.`yi öldürdüğü öne sürülen ağabeyi İ.Ş., kardeşleri ile birlikte akşam Ayşe Ş.`yi ziyarete gitti. Ayşe Ş.  ile ağabeyi İ.Ş., arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple  çıkan tartışma sonucu öfkelenen İ.Ş., yanında taşıdığı tabanca ile 4 çocuk annesi kız kardeşine ateş etti.

Ayşe Ş., olay yerinde hayatını kaybederken, silah sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen 112  Acil Servis ekipleri, Ayşe Ş.`nin hayatını kaybettiğini belirlerken, polis evden ayrılmayan ağabey İ.Ş.`yi gözaltına alarak Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, polis İ.Ş.`nin babası ile kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi de gözaltına aldığı belirtildi.

Öte yandan, 2011 yılının Ekim ayında Karataş Mahallesi'ndeki kasap dükkanında Mehmet Ş.`nin silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldüğü olayı, maktulün amca kızı olan Ayşe Ş.`nin cinayeti akrabalarının işlediğini itiraf edeceği gerekçesiyle öldürüldüğü öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)