BİNGÖL: İnzar Turizm Hac ve Umre Organizasyonu aracılığıyla Ocak ayı umresine gidecek olan 25 kişi, İnzar Turizm Bingöl Şubesi önünden dualarla uğurlandı.

Umre kafilesine eşlik eden İnzar Turizm Bingöl Temsilcisi Orhan Açıkbaş, “İnzar Turizm Seyahat Acentası`na başvuru yapan 25 kardeşimizi bugün kutsal topraklara uğurlamanın heyecanını yaşıyoruz. Umrecilerimizle Diyarbakır Havalimanı`na gideceğiz ve diğer illerden gelen umrecilerle beraber İnzar Turizm`in tesis ettiği Türk Hava Yolları`na ait bir uçakla umrecilerimizi kutsal topraklara uğurlayacağız.” dedi.

15 günlük olarak planlanan umre programının bugün itibariyle başladığını belirten Açıkbaş, “2016 yılının ilk umre programını gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonraki umre programımız Mart ayında olacaktır. Bu vesile ile umreye gitmek isteyen tüm kardeşlerimizin bizlerle iletişime geçmelerini bekliyoruz.” diye konuştu.

Yapılan hazırlıkların ardından yakınları ile vedalaşan umre kafilesi, dualar eşliğinde mukaddes topraklara uğurlandı. (İLKHA)