ADANA - Adana`da 20 Aralık 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

5 OCAK GAZETESİ: Adana Polisinin Sigara Evi
Adana Emniyet Müdürlüğü, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa düzenlediği operasyonda Libya`dan gelen bir gemide, 1 buçuk milyon paketi aşkın kaçak sigaradan emniyet bahçesinde ev yaptı.

Doğal Patlama
Adana`da yer altından geçen doğalgaz boru hattında yapılan bakım onarım çalışması sırasında patlama meydana geldi.

Bilirkişi `Suç Yok` Dedi
İçişleri Bakanlığı tarafından 21 ay önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, eski bazı belediye meclis üyeleri ile görevliler hakkında `görevi kötüye kullanmak` suçundan 3 yıla kadar hapis cezasıyla açılan davada, dosyayı inceleyen bilirkişi, `suç yok` dedi.

Eşarplı Erkek Çıktı
Adana`da korsan gösteri yapan grubun içerisinde yaklaşık 10 kişinin tanınmamak için etek giydiği ortaya çıktı. Gösteri sonrası biri etek giyen 4 kişi yakalandı.

ADANA HABER GAZETESİ: Avcı Müdür Affetmiyor
Ekibiyle suç örgütlerini tek tek çökerten İl Emniyet müdürü Mehmet Avcı, başarılı bir operasyona daha imza attı. Antalya`da düzenlenen ve Avcı`nın bizzat yönettiği operasyonda 1 buçuk milyon paket kaçak sigara ele geçirildi.

Makineleşme Pamukta Üretim ve Kaliteyi Arttırdı
Pamuk hasadın makineleşmeye gidilmesi hem üretimi hem de hasadı arttırdı.

Sağlık Çalışanları Greve Gidiyor
Sağlıkta Dönüşüm Programı, kapsamında 2012 yılı Ocak ayından itibaren yürürlüğe girecek düzenlemelere karşı çıkan sağlık çalışanları, 21 Aralık`ta Türkiye genelinde olduğu gibi Adana`da da greve gidecek.

Terör Örgütü Yandaşları, Etek Giydi
Terör örgütü yandaşları, KCK`ya yönelik gerçekleştirilen operasyonları protesto için izinsiz gösteri düzenledi. Göstericilere müdahale eden polis, biri kadın kıyafetli 4 kişiyi gözaltına aldı.

Ayhan Kaya - İLKHA