ŞIRNAK - Yaptığı hayırlı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Cizre Şubesi, Van ve Erciş`te meydana gelen deprem sonrası Cizre`ye yerleşen depremzedelere yardım etmeye devam ediyor.
 
Bugün yapılan yardımlarla, deprem bölgesinden göç ederek Şah Mahallesine yerleşen 3, Konak Mahallesine yerleşen 5, Sur Mahallesine yerleşene 4, Yafes mahallesine yerleşen 4 aile olmak üzere 16 aileye gıda, temizlik ürünleri, halı, giyim, battaniye, soba, yastık-yatak vb. malzemeler bizzat evlere götürülüp teslim edildi.
 
Depremzede ailelere misafir olarak sorunlarını da dinleyen Mustazaf Der yetkililerinin, eksiklikleri not aldığı görüldü.
Depremzedelerin eksikliklerini yerinde gören dernek yönetim kurulu başkanı Ferhan Dündar, "İmkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecek. Derneğimiz, sizin evinizdir, istediğiniz zaman gelip sıkıntılarınıza merhem olmaya çalışacağız" dedi.
 
Yapılan yardımları yeterli bulmadıklarını ifade eden Dündar, "İmkanlar ölçüsünde daha güzel bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız. Hayırsever ile mağdurun birleştirilmesi için fakir ile zengin arasında köprü olmaya devam edeceğiz.
Hayırseverlere de bugüne kadar ki n duyarlılıkları için minnettarız, hizmetin devamı için mağdurlara yardımcı olmak isteyen kardeşlerimize mağdurun adresini vermeye hazırız. Elbette bu asırda da Ebubekir olmaya aday kardeşlerimiz vardır. Bundan şüphemiz yoktur" diye konuştu.
 
Tahirhan Osal - İLKHA