VAN - Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yazı ile Van`da yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları (MTSK) Sınavı ile 11 Aralık 2011 tarihinde yapılacak olan Açık İlköğretim Okulu 1. Dönem Sınavına katılacak vatandaşların durumuna açıklık getirdi.

Van`da Sınav Yapılmayacaktır
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Van ilimizde meydana gelen deprem nedeniyle. 10 Aralık 2011 tarihinde yapılacak Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları (MTSK) Sınavı ile 11 Aralık 2011 tarihinde yapılacak olan Açık İlköğretim Okulu 1. Dönem Sınavının, Van İlinde yapılmaması ve il dışında bulunan öğrenci ve adayların ise sınav tarihinde bulundukları illerdeki yedek salonlarda sınava alınmasına ilişkin Van Valiliğinin ilgi yazısı incelenmiştir. Buna göre; 10 Aralık 2011 tarihinde yapılacak MTSK Sınavı ile 11 Aralık 2011 tarihinde yapılacak olan Açık İlköğretim Okulu I. Dönem Sınavı Van İli ile ilçelerindeki sınav merkezlerinde yapılmayacaktır" denildi.

Van ili ile ilçelerindeki sınav merkezlerinde sınava girecek adaylar sınava girmek isterse, sınava girmek istediği il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerine sınavdan önce, sınav giriş belgeleriyle birlikte başvurmaları durumunda yedek salonlarda sınava alınacaklar.

Murat Dalgın - İLKHA