HÜDA PAR Medya Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ile HÜDA PAR İstanbul İl Teşkilatından bir heyet, 90`lı yıllarda bölgede PKK saldırılarıyla şehit olan Müslümanların ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

HÜDA PAR heyeti Nusaybin`den PKK tarafından katledilen şehit İbrahim Kızmaz Hoca ve yine Nusaybine bağlı Kertwene köyünde PKK`nin kurduğu pusuda şehit edilen Şehit Abdülkerim Aslan`ın yakınlarını ziyaret etti.

Şehit İbrahim Kızmaz Hoca`nın ve Şehit Abdülkerim Aslan`ın aileleri bayram için kendilerini ziyarete gelen HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Ziyarette şehit yakınları şehitlerin hayatı hakkında kısa bilgiler vererek PKK`nin 90`lı yıllarda dindar insanlara nasıl saldırdıklarını anlattılar.

Oğlum Allah`ın yolunda gitti

HÜDA PAR heyeti 2010 yılında kansere yakalanmasına rağmen cezaevinde gerekli tedaviyi göremediği için mazlum bir şekilde hayatını kaybeden Cahit Durmaz`ın evini de ziyaret etti.

Durmaz`ın ailesi bayram ziyareti için gelen HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Cahit Durmaz`ın annesi Fatma Durmaz oğlunun acısının hala ilk günkü gibi taze olduğunu ve Allah`ın kendilerine sabır vermesi ile bu acıya katlanabildiklerini ifade etti.

Fatma Teyze, “Allah`a şükürler olsun oğlum kötü bir şeyden dolayı cezaevine düşmedi, Allah yolunda gittiği için cezaevine girdi.” diye konuştu.

HÜDA PAR HEYETİ DARÜLACEZE`DEKİ KİMSESİZLERİ UNUTMADI

Darülaceze sakinlerini de ziyaret eden Elibüyük ve beraberindeki heyet, burada kalan yaşlılarla bayramlaşarak onlarla sohbet etti.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Elibüyük`e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Darülacaze hakkında kısa bir bilgi verdi. (Şükrü Gündüz – İLKHA)