Mardinli müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni binasında hizmet vermeye başlayan Dicle EPSAŞ İl Müdürlüğü, PTT karşısındaki yeni binasında fatura, abone, tahakkuk, tahsilat, taksitlendirme ve icra gibi işlemlerle ilgili hizmet sunacak.

Müşteri odaklı hizmet anlayışından ödün vermediklerini kaydeden Dicle EPSAŞ Mardin İl Müdürü Ekrem Yalçın, müşterilere daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla ulaşımın daha rahat yapılabildiği yeni binalarına taşındıklarını ve hizmetlerine burada devam edeceklerini belirtti.

Müşterilerin yeni hizmet binasına daha rahat ulaşabileceğini ifade eden Yalçın, “Dicle EPSAŞ İl Müdürlüğümüz, 13 Mart mahallesinde Diyarbakır yolu üzerinde bulunan PTT karşısındaki yeni yerinde faaliyete başlamıştır. Mardinli hemşerilerimize daha iyi, daha rahat ve daha sağlıklı hizmet etmek amacıyla müşteri odaklı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmet binamız şehrimizin işlek yerlerinden birinde bulunuyor. Burası ulaşım açısından da daha rahat, halkın kolaylıkla ulaşabileceği bir yer. Vatandaşlarımıza bu binada daha sağlıklı hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızı yeni hizmet binamıza bekliyoruz” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)