İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Anığı, İlke Haber Ajansı (İLKHA) Ağrı Temsilcisi Ömer Adıgüzel`i bürosunda ziyaret ederek, İLKHA`nın çalışmaları hakkında bilgi alarak kendisine plaket takdim etti.  

Adıgüzel ile bir süre sohbet eden Anığı, İLKHA`nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, yapılan hayırlı çalışmalarda her zaman İLKHA'nın kendilerine destek verdiğini belirtti.

Bölgede yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ve birçok mağduriyeti ve gerçekliği de İlke Haber Ajansını takip ederek öğrenme imkânı bulduğunu dile getiren Anığı, farklı görüşlerin ortaya çıkması gereken bölge gibi bir yerde muhafazakâr insanların sesi olarak ortaya çıkan İlke Haber Ajansı gibi bir kurumun kendileri için önemli olduğunu söyledi.

İlke Haber Ajansı olarak mağdurların yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Ömer Adıgüzel, “Yaşanan sorun ve sıkıntıların dile getirilmesi ve bölgede yaşanan gerçekliğin gündeme taşınması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için de ciddi çalışmalarımız var. Yaşanan gelişmeleri her boyutuyla sunabilme imkânına sahip değiliz ancak elimizden ne geliyorsa en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Genel olarak mazlumların ve mağdurların yanında olmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Kerem Anığı, İHH`nın Ağrı`da yapılan faaliyetlerinin İLKHA tarafından dillendirilmesi dolayısıyla Ömer Adıgüzel`e ‘İyilik Belgesi` takdim etti.  (İLKHA)