İslami çalışmalarından dolayı yıllardır zindanda tutulan Yusufilerin yakınları bugün KudusTV`nin canlı yayın konuğu oluyor. Nureddin Şirin`in sunuculuğu yapacağı “Zindan Bahadırları Yusufiler” programı bugün 19.00-20.30 ile 21.30-23.00 saatleri arası yapılacaktır.

90`lı yıllardan bu yana camilerde Kur`an dersi verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınarak ağır işkencelerden geçirdikten sonra tutuklanarak cezaevine konulan Yusufilerin yakınları mağduriyetlerini dile getirecek. Yıllardır unutulan, mağdur edilen, sürgün edilen, her türlü zorluklara maruz bırakılan, insani tüm hakları elinden alınan, kendileriyle birlikte aileleri de cezalandırılan Yusufilerin yakınları çekilen sıkıntıları anlatacak.

Zindan yusufilerinin sıkıntılarının dile getirileceği Kudus TV`deki program birçok konuya açıklık getirecek.

Telefon bağlantılarının da gerçekleştirileceği programda, yakınları yusufileri anlatacak. Ayrıca bugün saat 18.30`da konu hakkında hashtag çalışmasını başlatacak olan HürEkip, tüm Müslümanların zulme uğramış, insani tüm hakları elinden alınan Yusufiler için sosyal medyada başlatılacak olan hashtag çalışmasına destek vermeye ve  Kudus TV`de yayınlanacak olan “Zindan Bahadırları Yusufiler” adlı programı izlemeye davet etti.

Doğruhaber