Diyarbakır`da farklı zamanlarda hırsızlık, kapkaç ve yankesicilik suçlarına karıştıkları belirtilen 25 şüphelinin polisin çalışmaları sonucu yakalandığı açıklandı.

Diyarbakır Valiliği konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 15-21 Haziran tarihleri arasında hırsızlık, kapkaç ve yankesicilik suçlarına karıştıkları belirtilen 25 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Şüphelilerden 3`ünün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları belirtilen açıklamada, zanlıların, çeşitli tarihlerde meydana gelen 2 farklı işyerinden hırsızlık, 2 farklı evden hırsızlık, 2 farklı otodan hırsızlık, 5 farklı açıktan hırsızlık, 6 farklı kapkaç ve 7 farklı yankesicilik olaylarına karıştıklarının tespit edildiği belirtildi.

Söz konusu olayların faillerinin yakalanmasına yönelik son bir haftada yapılan çalışmalarda 25 şüphelinin yakalandığı belirtilen açıklamada, yakalanan şahıslardan adli makamlara sevk edilen 25 kişiden 22`sinin serbest bırakıldığı, 3 şahsın ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.(İLKHA)