Şırnak bağımsız milletvekili adayı Şehzade Demir, beraberindeki heyetle Şırnak merkeze bağlı Kızılsu köyünde halkla bir araya geldi.

Köy halkının büyük bir teveccühü ile karşılaşan Şehzade Demir, burada yaptığı konuşmada kendilerinin önce Allah'a sonra da İslam davasına iman ettiklerini söyledi.

Demir, "Hür Adayların meclise girme zamanı gelmiştir. Eğer Allah da buna izin vermişse meclise gireceğiz. Bizler vazifemizi yapacağız. Meclise girip girmememiz tamamıyla Allah'ın iradesinde olan bir şeydir. Partimiz 2-3 senedir kurulmuş olabilir fakat biz yıllardır bu coğrafyada halkımıza hizmet ediyoruz." dedi.

"İslam'ın hayatın her alanında hâkim olmasını istiyoruz"

Demir, Türkiye siyasetinin kirlendiği, yalan ve rüşvet odaklı bir siyasetin yürütüldüğüne dikkat çekerek " Bizler davamız ve fikri görüşlerimiz çerçevesinde siyasete farklı bir gözle bakıyoruz. Bizler laiklik gözüyle İslam'a ve dünya hayatına bakmıyoruz. Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrı olmasını, dini camiye hapsedilmesini istiyor. Fakat bizler İslam'a bu gözle bakmıyoruz. Bizler İslam'ın hayatın her alanında hâkim olmasını ve hükmünün geçerli olmasını istiyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)