7 Haziran Genele Seçimlerine az bir zaman kala çalışmalarına devam eden HÜDA PAR`ın desteklediği Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz, Haşimiye Meydanı, Atatürk Bulvarı Yıldız Meydanı ve Karaköprü esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen Yavuz, aynı sıkıntılardan kendisinin de şikâyetçi olduğunu belirterek bu sorunların çözümü için siyasete atıldığını söyledi.

Şanlıurfa`nın Fırat Nehrinin kenarında olmasına rağmen yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı çiftçilerin ekinlerinin kuruduğunu belirten esnaf, en verimli topraklara sahip bir ilde binlerce insanın mevsimlik tarım işçisi olarak başka illere gittiğini ancak bu sorunların çözümü için hiçbir siyasinin herhangi bir adım atmadığını ifade etti.

Halkın sorunlarını dinleyen Yavuz, şöyle konuştu: “Bazı sorunların çözümü noktasında ben de çok bekledim fakat beklentilerimiz yerine gelmedi. Zaman geçtikçe durum daha da kötüye doğru gidiyor. Bizler şikâyet etmek yerine halkın bu sorunlarına çözüm bulmak için bir siyasi parti kurduk. Ve bu sorunları gündeme getirmek için meclise gitmeyi düşünüyoruz. Bu kadar verimli arazilere sahip olduğun halde diğer illere tarım işçisi olarak gidiyorsan, elektriğin üretildiği yerde elektriksiz kalıyorsan bu işte bir tuhaflık vardır. İşte tüm bu sorunları Mecliste de gündeme getirebilmemiz için biz halkımızdan destek istiyoruz.” dedi.  (İLKHA)