Gaziantep’in Dr. Ersin Devlet hastanesi acil bölümünde görev yapan Dr. Alişan Göçer ile hastanede görevli olan 2 güvenlik görevlisinin hasta yakını Y.Ç tarafından darp edildiği iddia edildi.

İddiaya göre, sabah saat 05.00 sıralarında Y.Ç isimli bir hasta yakını Dr. Ersin Devlet hastanesi acil bölümünde görev yapan Dr. Alişan Göçer’den hastasını tedavi etmesini istedi. Göçer’in müsait olmadığını ve bir hastayı tedavi ettiğini belirtmesi üzerine Y.Ç duruma sinirlenerek hastasının hemen acil tedavi edilmesini isteyerek tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Ç, Göçer’in üzerine yürüyerek Göçer’i darp etti. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlileri S.K ile H.Ö de hasta yakını tarafından darp edilirken, Y.Ç hastane polisi tarafından gözaltına alındı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Göçer ile güvenlik görevlileri S.K ile H.Ö hastanede doktor arkadaşları tarafından tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili bilgi veren Hastanesi yetkilileri, Sabah saat 05.00 sıralarında Dr. Alişan Göçer’in bir hastasını tedavi ettiği esnada Y.Ç isimli bir kişinin hastasının tedavi etmesini istediğini doktorun da hastasını tedavi edeceğini söylemesine rağmen Y.Ç’nin sinirlenerek doktorun üzerine yürüdüğünü, doktoru ve 2 güvenlik görevlisini darp ettiğini ifade etti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)