Gaziantep`in merkez Şahinbey İlçesinde 95 yaşındaki Alzheimer hastası olduğu belirtilen ve yaklaşık 9 gündür kayıp olan yaşlı adam ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 9 gün önce Bozoklar Mahallesi Kaplan Caddesi üzerinde ikamet ettiği evinden çıkan 95 yaşındaki Hanifi Işık, bir daha eve dönmedi. Yaklaşık 9 gündür kayıp olan ve 9 günden buyana akrabaları tarafından her yerde aranarak bulunamayan yaşlı adamın dün akşam saatlerinde bir çoban tarafından cesedi bulundu.

Taşlıca Kırsal Mahallesi yakınlarında boş bir tarlada hayvanlarını otlatan ismi öğrenilemeyen çoban, otların içinde bir ceset gördü. Otların içerisinde cesedi gören çoban durumu mahalle muhtarına bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ve incelemelerde bulunan polisin yaptığı inceleme sonucu, çürümek üzere olan cesedin yaklaşık 9 gündür kayıp olan 95 yaşındaki Hanifi Işık olduğunu tespit etti.

Yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırdı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, yaşlı adamın ölüm nedeninin otopsi sonunda netleşeceği belirtildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)