Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Kozluk`ta organize edilen yemekte kanat önderleriyle bir araya geldi.

HÜDA PAR Kozluk ilçe teşkilatının organize ettiği katılım ve destek amaçlı toplantıda konuşan Gök, “Hz. Peygamber; hepiniz çobansınız ve hepiniz idareniz altındaki kişilerden mesulsünüz` diyor. Ve şüphesiz bu böyledir. Muhtarlar mahallelerinden sorumludurlar. Aramızda aşiret reisleri vardır. Onlar aşiretlerinden sorumludur. Bir ilin valisi ilde yaşayan insanlardan, kaymakam ilçeden sorumludur. Dolayısıyla herkesin bu sorumluluğunun bilincinde olması lazım.” dedi.

"Geleceğimiz söz konusudur"

İdarecilerin güvenirliğine dikkat etmenin önemine vurgu yapan Gök, şunları kaydetti: “Biz kendi ellerimizle bunları seçiyoruz, bunu kendi irademizle seçiyoruz. O yüzden içinde bulunduğumuz seçim diğer tüm seçimler gibi önemlidir. Yani bizim neslimizin geleceği söz konusudur. Bizim mahallemizin, şehrimizin güvenliği söz konusudur. Bunu da bizim tercihimize bırakmışlar ve bizler için bir fırsattır.”

Toplumda kötülüğün arttığına ve evlilik oranlarının azaldığına işaret eden Gök, “Fuhuş serbest bırakılmış. Bu bir münkerattır, içki içenler uyuşturucu kullananlar çoğalmış, bu bir münkerattır. Yarın sandıklar kuruluyor. Şerlerinden emin olmadığımız insanları tekrar kendi ellerimizle seçersek vallahi bu imanın en zayıf noktasıdır. İçlerinde Ermeni, Ezidi,  LGBT`li yani Lut kavminin helâkine sebebiyet veren bir kavmin benzerlerinin olduğu partiye oy vermeniz, onları tercih etmeniz zillettir.” şeklinde konuştu.

Aydın Gök ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti daha sonra, Yukarı Kozluk`ta esnaf ziyaretinde bulundu. İkindi namazını müteakiben İlim Der`de memur ve öğretmenlere buluşan Gök, burada da bir konuşma yaparak destek istedi. (İLKHA)