Mardin’in Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, geçtiğimiz günlerde  Mehmet Emin Değer Ortaokulunda açılan karma resim sergisinde, öğrencilerin yaptığı yaklaşık 200 resim arasından seçilen en güzel üç eserin sahibi öğrencileri çeyrek altın ile ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ve beraberinde okul Müdürü Osman Bayır, Resim Öğretmeni Birsen Kaya,  öğrenciler Aynur ve Ayşegül Kaya kardeşler ile Esra Demirkaya ile   beraber, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret etti.

Öğrencilere ödüllerini takdim ettikten sonra bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı  Ermiş, öğrencilerin Türkiye ve dünya çapında iyi ressam olmaları temennisinde bulunarak, “ Geçen gün Mehmet Emin Değer Ortaokulumuzun resim açılışına iştirak ettik. Özellikle üç öğrencimizin çok güzel çalışmalar yaptığını gördük. Resim sergisine katkılarından dolayı kendilerini çeyrek altınla ödüllendirme kararı aldık. Özellikle Okul Müdürümüzü resim öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah ilerde belki güzel sanatları okuma imkanları olur. Altın ödüllerimizin de onlara bir hatıra olmasını istedik. İnşallah ileride Türkiye çapında dünya çapında iyi ressamlar olurlar. Ülkemizi iyi noktalarda temsil ederler.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)