Şahinbey Belediyesi’nde düzenlenen törende, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Belediye-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp, toplu iş sözleşme protokolünü imzaladı.

Tahamzoğlu, "Şahinbey Belediyemizle Belediye İş Sendikamız arasında bir süredir yapılan görüşmeler olumlu neticelenmiştir. İki tarafta sözleşme üzerinde anlaştık. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu gün de Belediye İş Sendikamızla 3 yıl sürecek toplu sözleşmeyi imzaladık. Verilen zamlar işçilerimize hayırlı olsun. Bundan sonra da Memleketimiz için, Gaziantep için, Şahinbey için el ele gönül gönüle hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı nedeniyle işçileri Çanakkale’ye götüreceklerini ifade eden Tahmazoğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Çanakkale’ye işçilerimizi götürmeye karar verdik. İşçilerimiz kendi günlerinde hediye vermek istedik. Çanakkale’de atalarımızın yattığı toprakları ziyaret ederek dualar etsinler istedik. İşçilerimiz de yine uçakla gidip uçakla gelecekler.”diye konuştu.

Belediye-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp da toplu sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi.  (İLKHA)