Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, dün Diyarbakır`da 100 binlerin katılımıyla düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği öncesi ve etkinlik anında emeği geçenlere yönelik bir teşekkür metni yayımladı.

Dün Nevroz parkı miting alanında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinin Sahabeler şehri Diyarbakır`a tarihi bir gün yaşatarak halkın Hz. Peygambere olan bağlılık ve sadakatini bir kez daha ortaya koyduğu belirtilen mesajda, Peygamber sevdalısı halkın peygambere karşı duyduğu bu sevgi ve muhabbet kutlandı.

Özellikle yurt içinden ve yurt dışından etkinliğe katılan yazar, âlim ve Seydaların kendilerini onurlandırdığı ve sevindirdiği belirtilen mesajda,  etkinlikte görev alan binlerce gönüllü bay ve bayan görevli, sanatçı, sağlık çalışanları, taşımacılığa gönüllü olarak yardım eden şoförler ve olaya karşı hassasiyet gösterip duyarlı davranan basın mensuplarına da teşekkür edildi. (İLKHA)

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü tarafından yayınlanan teşekkür mesajı tam metni:

19 Nisan 2015 Pazar günü Nevroz parkı miting alanında peygamber sevdalıları platformu Diyarbakır koordinatörlüğü tarafından organize edilen kutlu doğum etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzbinlerce peygamber aşığı katılmıştır.

Sahabeler şehri Diyarbakır tarihi bir gün yaşayarak peygamber sevdalısı halkımız peygamber efendimize olan bağlılık ve sadakatini bir kez daha göstermiştir.

Peygamber sevdalısı halkımız eşsiz önderine (sav) e koşmuş, annemiz, babamız sana feda olsun, Lebbeyk Ya Resulallah diyerek peygamber düşmanlarına mesaj vermiştir.

Diyarbakır semaları tarihinde görülmemiş salavat ve tekbirlerle inlemiştir. Peygamber sevdalıları platformu olarak halkın sevgi ve muhabbetlerini kutluyoruz. Allah (cc) bu halkın sevgisini artırsın ve devam ettirsin.

Özellikle gerek yurt içinden gerekse yurt dışından etkinliğe katılan yazar, âlim ve Seydalarımız bizi onurlandırmış ve sevindirmiştir.

Diyarbakır kutlu doğum etkinliği için yaklaşık olarak üç aydır yapılan hazırlıklarda emeği geçen tüm peygamber sevdalılarından Allah(cc) razı olsun ve peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin.

Özellikle etkinlikte görev alan binlerce gönüllü bay ve bayan peygamber sevdalısından Allah(cc) razı olsun ve peygamber efendimizin sevgi ve muhabbetini kalplerine nakşetsin.

Etkinlikte emeği geçen başta güzel mesajlar veren hatiplerimiz, İslami sivil toplum kuruluşları, Seydalarımız, peygamber sevdalısı özlem ajansın gönüllü sanatçıları ve mevlithanları, bu büyük organizasyonun sesini tüm insanlara ulaştırmak için gayret sarf eden duyarlı tüm basın mensupları, sağlık çalışanları, kayıp çadırı görevlileri, ücretsiz taşımacılık yapan servisler, kısacası maddi ve manevi katkı sunan herkesten Allah (cc)  razı olsun.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörlüğü