Hür Dava Partisi`nin (HÜDA PAR) 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde destekleme kararı aldığı Diyarbakır Bağımsız Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır il teşkilatından bir heyetle birlikte Ergani`deki Kutlu Doğum etkinliğine katıldı.

Etkinlik öncesi Hür Dava Partisi Ergani ilçe teşkilatını ziyaret eden Yapıcıoğlu`nu Hüda Par Ergani İlçe başkanı M. Emin Buran ve partililer karşıladı.

İlçe teşkilatında kılınan öğle namazından sonra Yapıcıoğlu ve beraberindekiler Kutlu Doğum Etkinliğinin yapıldığı İlçe Otogarına hareket ettiler.

Yapıcıoğlu`nun alana gelmesi büyük bir coşku ile karşılandı. Etkinlik alanında bulunanlar Yapıcıoğlu`nu tekbirlerle karşıladı. Zekeriya Yapıcıoğlu vatandaşlarla selamlaştıktan sonra halkın arasında oturarak etkinliği izledi.

Kutlu Doğum Etkinliği etkinlik sonrası etkinliğin büyük bir coşku ile gerçekleştiğini belirten Yapıcıoğlu; “Elhamdülillah bugün Ergani`ye sevgi ve muhabbetle birlikte rahmet de yağdı. Yağmura rağmen çok büyük bir coşku vardı. Resulullah`ın sevgisinin önüne hiçbir şey geçemiyor. Katkısı olanlardan, tertipleyenlerden ve katılanlardan Allah razı olsun. Allah`u Teâlâ bu muhabbeti hem biz de hem de ümmet-i Muhammed`de daim etsin inşallah.” dedi.

Etkinliğin bitiminden sonra Yapıcıoğlu ve beraberindekiler Diyarbakır`a hareket etti.

Ergani`deki kutlu doğum etkinliğiyle ilgili olarak twitter hesabından paylaşımda bulunan Yapıcıoğlu, “Ergani`deki Kutlu Doğum programına katıldık. Katılım ve coşku görülmeye değerdi.”, “Miniklerden oluşan ilahi grubunun canlı performansı harikaydı. Emek veren herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. (İLKHA)