Konya  Grup Davet hizmet ağını genişletmek ve gruba yeni sanatçılar kazandırmak amacıyla, Konya`da Peygamber Sevdalıları gönüllüleri arasında bir yarışma düzenledi.

Yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Grup Davet Koordinatörü Suat Aslan şöyle konuştu:

“16 kişinin katıldığı yarışmanın ön elemesini Mustazaflar Cemiyetinde yaptık.  Ardından finale kalan 8 kişiyi belirledik.  Daha sonra 8 kişi arasından seçilen 3 yarışmacı dereceye girdi.”  

Aslan, yarışmada dereceye girenleri ve ödüllerini şöyle açıkladı:  “Yarışmanın 1`cisi Şuayb Uslu,   2`ncisi   Ammar İrasul, 3`cü sünü ise Siraç Talayhan oldu. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimize çeşitli ödüller verdik. 1.`ci olan Şuayb Uslu kardeşimize toplam 40 kitaptan oluşan  Fethi Yeken`in kitap seti, Seyyid Kutup Seti, Abdulhamit Bilali seti ve Sadullah Aydın`ın kitap setlerini  hediye ettik.  Yarışmada 2.`ci olan Ammar İrasul kardeşimize Fethi Yeken seti, Seyyid Kutup seti, Sadullah Aydın seti olmak üzere toplamda 30 kitap hediye ettik.   3.`üncü olan Siraç Talayhan kardeşimize de, Seyyid Kutup seti, Abdülhamit Bilali seti olmak üzere toplam 21 kitap hediye ettik.” dedi.

Bu yarışmayı Grup Davet`e yeni sesler kazandırmak ve hizmet ağını genişletmek amacıyla yaptıklarını belirten Aslan,” Umarız bu kardeşlerimiz  verilen kitaplardan istifade eder ve hayatlarını buna göre şekillendirirler.” diye konuştu. (Hamza İrasul-İLKHA)