Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörlüğü, 2015 yılında düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliklerine konuşmacı olarak katılacak hatiplerle Gaziantep Umut Der binasında bir araya gelerek yapacakları konuşmalar üzerine istişare toplantısı düzenledi.

Her yıl Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından geleneksel hale gelen ve milyonlarca insanın Peygamber aşkıyla bir araya geldiği etkinliklerin bu yılki ana teması  ‘Eşsiz Önder Hz. Muhammed (sav)` olduğu bildirildi.

Kutlu Doğum etkinlikleri öncesinde hatiplerin dikkat etmeleri gereken hususlar konusunun ele alındığı toplantıda karşılıklı istişareler yapılarak hatiplerin bu yılki düzenlenecek olan etkinlikler çerçevesinde konuşmalarını ‘Eşsiz Önder Hz. Muhammed (sav)` başlığı altında hazırlamaları gerektiği belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen etkinliklerin her yıl özlemle beklendiği belirtilen toplantıda halkın bu özlem ve sevgisine cevap verilmesi anlamında hatiplerin dikkat etmesi gereken başlıklar ele alınarak toplantı sona erdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)