Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü, Hz. Muhammed`in (sav) yaklaşan kutlu doğumu nedeni ile platformun genel merkezi tarafından belirlenen, “Her Güne Binler Salâvat” kampanyası afişleri, dernek üye gönüllüleri tarafından şehir merkezinde esnafların işyerine ve şehrin en işlek noktalarına ve camilere asıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu,  2014 Kutlu Doğum öncesi “Her Güne Binler Salâvat” kampanyası afişlerini şehrin her yerine asarak Gazianteplileri salâvat çekmeye teşvik etti. Her yıl düzenlenen salâvat çalışması kapsamında şehrin birçok yerine asılan afişlere halk yoğun ilgi gösterdi.

Eyüp Yüzgeç isimli esnaf, Peygamber Sevdalıları Platformuna her yıl salâvat kampanyası düzenlediği için duacı olduğunu belirterek  “Allah razı olsun. Her yıl salâvat kampanyalarıyla salâvat çekmemize vesile oluyorlar. Bizlerde esnaf olarak bu hayra vesile olmak için salâvat afişlerini işyerlerimize astık. Kendimiz çekmekle beraber işyerimize gelen kişilere de salâvat çekmeleri için hatırlatmada bulunuyoruz. Salâvat kampanyasını olumlu bulup halkın Allah`ın peygamberine salâvat çekmesi çok güzel düşünülmüş.” dedi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)