HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığına seçilen Erdal Elibüyük`e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Fatih`te bulunan İl Başkanlığını ziyaret eden AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut ve heyetini, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük karşıladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, AGD`nin Türkiye genelinde yaptığı çalışmaları ve STK`ların rolü ele alındı.

AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, HÜDA PAR`ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, bu anlamda yaptıkları ziyaretin kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni etti.

Geçmişte Milli Gençlik Vakfı (MGV) ve bugün AGD ismi altında hizmet gösteren STK`ları yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz diyen Erdal Elibüyük ise “Özellikle son dönemde AGD`nin ve Peygamber Sevdalıları Platformunun Türkiye genelinde düzenlediği Siyer sınavlarına geniş bir katılımın olduğu gözlendi. Toplumda artan yozlaşmanın önüne geçilebilmesi için çocuklarımızın ve gençliğimizin manevi kalkınması ancak duyarlı STK`ların çalışmalarıyla hayat bulur. Bu bağlamda biz de HÜDA PAR olarak bunun gibi faaliyet gösteren kurumların önünün açılmasının gerektiğine inanıyoruz. Bu vesile ile AGD`nin manevi lideri olan başta merhum Erbakan Hocayı rahmetle anıyoruz.” dedi. (İLKHA)