Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, İlke Haber Ajansı tarafından gündeme getirilen, Türkiye ve Avrupa genelinde sosyal medyada hakkında hesaplar açılan ilik hastası Mehdi Yönden’i evinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Mehmet Yavuz, “İnançlı bir insan olman en büyük tedavi yöntemidir. İnançlı bir insan hiçbir şeyin Allah’ın iradesinin dışında gerçekleştiğini düşünmez. Gerçekleşmişse bunda bizim bilmediğimiz fakat Allah’ın gizlemiş olduğu çok güzel hayırların olduğunu bilir. O açıdan hasta sakindir, mütevekkildir. Doktorlarda bu tür hastalıklarda moralden bahsederler. Bizim için moral tevekkül etmektir. Bir Müslüman’da stres, sıkıntı ve depresyon olmaz. Zaman zaman sıkıntılar olur bunlar da günahlara kefarettir inşallah.” şeklinde ifade etti.

İlik hastası Mehdi Yönden’den dua talebinde bulunan Yavuz, “Bu vesile ile özellikle bu tür hastalar için ilik naklinin daha kolay gerçekleşebilmesi için insanların burada hassasiyet sahibi olmasını ve mümkünse kan bağışında bulunmak suretiyle ilik naklini gerçekleştirmeye müsait müracaatlar bulunmasını talepte bulunuyoruz. Belki Mehdi kardeşimiz vesilesi ile şuanda ilik bekleyen hastalar için bir sebep oluşur. İnşallah bir hayra vesile olmuş olur.” diyerek çağrıda bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Mehdi Yönden, Hür Dava Partisi’nin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz’a teşekkür etti.   (Osman Öksüz - İLKHA)