Adana’dan Tarsus’a taziye ziyareti için gelen ve düğününe bir hafta kaldığı öğrenilen bir genç, bindiği motosikletin TIR’ın altında kalması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Tarsus ilçesine bağlı Öğretmenler Mahallesi 2943 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Çağdaş Erol Halavut’un kullandığı ve arka koltuğunda Gökhan Demircan’ın bulunduğu 33 DA 489 plakalı motosiklet, seyir halinde iken 2943 ile 2932 sokaklarının kesiştiği kavşakta O.K. idaresindeki 33 EN 804 plakalı TIR’ın altında kaldı.

Feci kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan Gökhan Demircan olay yerinde hayatını kaybederken motosiklet sürücüsü Çağdaş Erol Halavut ise ağır yaralı olarak 112 Acil Servis tarafından Medical Park Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Demircan’ın, Adana’dan Tarsus’a taziye ziyareti için geldiği ve bir hafta sonra yapılacak düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen Demircan’ın yakınları sinir krizleri geçirirken, savcılığın olay yeri incelemesinin ardından Demircan’ın cansız bedeni Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılırdı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)