Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen, “Yıl Boyu Hatim Yıl Boyu Ramazan Bereketi” adlı proje ile ilgili bir istişare toplantısında her gün yatsı ve sabah namazları iki farklı camide hatimle kıldırılacağı belirtildi.

Proje ile ilgili fikir alışverişi yapılan toplantı sonunda bir açıklama yapan Müftü Hayri Erenay, "Topluma arz yapan insanlar daha fazla satış yapmak için her dönem bir yenilik ortaya koyuyorlarsa ve memnuniyeti ön plana alıyorlarsa biz de din hizmeti veren Din Gönüllüleri Eğitim sevdalıları olarak çağa, teknolojiye ve insanların duygu ve düşüncelerine yön vermek ve bu araçları amacımız doğrultusunda kullanmak zorundayız. Esas hedef tüm kitlelere din hizmetini en iyi, en nazik ve en doğru bir şekilde yapabilmek olmalıdır. Bizim için ideal olan Allah'ın rızasını kazanarak cemaat memnuniyetidir. " dedi.

Proje kapsamında bu hafta başlamak üzere Perşembe`yi Cuma`ya bağlayan yatsı namazında başlamak üzere her gün sabah ve yatsı namazlarını Miralay Ahmet Bey Camii ve Ulu Cami`de hatimle namaz kılınacağı belirtildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)