MARDİN - Mardin Yapı Grubu İnşaat-Tadilat Fuarı (MARBUILDS'14), kapılarını ziyaretçilere açtı. Toplam 10 bin metrekare alan üzerinde Zümrüt Fuarcılık tarafından açılan Yapı Grubu İnşaat-Tadilat Fuarı’nda yaklaşık 200 katılımcı firma stant açtı. Fuar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Fuarda Basın İlan Kurumu Mardin Şubesi öncülüğünde yerel ve ulusal medya temsilcileri de stant açtı. Fuarın açılışına katılan Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel,  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, oda başkanları, işadamları; basın standını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Yapı Grubu İnşaat Fuarı’nda (MARBUILDS'14) açtıkları standa gazeteleri tanıttıkları söyledi. Günde 2 bin gazeteyi ücretsiz olarak okuyucularla buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Günbegi, “İkinci hedefimiz de fuara katılan firmalar ile gazeteleri buluşturmaktır. Bu şekilde gazetelerimizin firmalardan reklam alabilmelerini umut ediyoruz. Sayın valilerimizin standa yaptıkları ziyaretlerin ardından standımız yoğun bir ilgi karşılaştı. Bu yoğunluğun devam edeceğini tahmin ediyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)