ŞANLIURFA- Kızılay Derneği İnfak Der’in Şanlıurfa’da başlattığı Kan Bağışı Kampanyası için işbirliği yaptı. İnfak Der Başkanı Betül Yol, Yardım konusunda kendilerini geliştirdiklerini ve bu tür gelişmelerin devam edeceğini belirtti.

İnfak Der Başkanı Yol, İnfak Der olarak Kızılay’la işbirliği yapıp kan bağışı kampanyası başlattıklarını ifade ederek dün Eyüp Peygamber Camisinin çevresinde kan bağışı kampanyası başlatıklarını, bu günde Rabia Meydanı’nda tamamlamaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Çalışmalar devam ederken kan vermeye gelen vatandaşlar, bu çalışmaların sosyal açıdan halka çok faydası olduğunu beyan ettiler.

Bu tür çalışmalara katılmayı devam edeceklerini söyleyen Yol, insanlara sadece gıda yönünden değil,  ellerinden geldiği kadar her yönde yardım etmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Biz İnfak Der olarak sadece insanların midesiyle uğraşmıyoruz. İnsanların zihinlerine de inşallah hitab edilecek çalışmalarda bulunuyoruz. Eğitim yönümüzü geliştirmeye gayret ediyoruz. Bunun yanı sıra insani değerlerimizden biri olan kan verme olayı. Gerçekten sorumluluk açısından gerekli bir şey ve halkımızı buna davet ediyoruz.” Dedi. (İLKHA)

Adım Betül Yol. İnfak Der olarak Kızılay’la işbirliği yapıp kan bağışı kampanyası başlattık. Dün Eyüp Peygamber camisinin çevresinde kan bağışında bulunuldu, bu günde inşallah Rabia Meydanında tamamlamaya gayret gösteriyoruz. Gördüğünüz gibi ilgi çok yoğun. Biz İnfak Der olarak sadece insanların midesiyle uğraşmıyoruz. İnsanların zihinlerine de inşallah hitab edilecek çalışmalarda bulunuyoruz. Eğitim yönümüzü geliştirmeye gayret ediyoruz. Bunun yanı sıra insani değerlerimizden biri olan kan verme olayı. Gerçekten insan olarak gerekli bir şey ve halkımızı buna davet ediyoruz.      

Adım Halit Açar. Sosyal sorumluluk anlamında, içinde yaşadığımız toplumda acil kan ihtiyacı bulunanlara, hastanelerde kan bekleyen insanlara, kan depolarında, stokta yeterli kan bulunabilmesi açısından herkesin sağlılklı bir şekilde kan vermesini tavsiye ediyorum.