MUŞ-Muş Selam Der Yardım Komisyonu, fakir ve muhtaçlara yönelik yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dernek bünyesinde kurulan gıda bankası ile çalışmalarına yeni bir ivme kazandıran Selam Der, yaptığı yardım faaliyetleriyle her ay onlarca muhtaç ailenin yüzünü güldürüyor.

Yardım faaliyet ve çalışmalarını İlke Haber Ajansına değerlendiren Selam Der Yardıma Muhtaç Ailelerle Dayanışma Komisyonu Başkanı Bülent Balkaya; “ Allah’a hamdolsun ki, gıda bankamızı kurduk. Bu, uzun süreden beri arzu ettiğimiz bir projeydi. Burada her ay yaklaşık olarak 40-50 arası aileye yardım etmeyi düşünüyoruz. Geçen hafta yaklaşık 40 aileye ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk. Bunun haricinde 90 aileye et yardımında bulunduk. İnşallah bundan sonra artık her hafta imkânlarımızın elverdiği ölçülerde yardımlar yapacağız’’ dedi.

Hayırsever halkı dernek çalışmalarını yakından takip etmeye davet eden Başkan Balkaya; “ Burada emeği geçen bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu imkânların sağlanmasında kardeşlerimizin emekleri oldu. Onlara teşekkür ediyorum. Muş’taki hayırsever kardeşlerimize de sesleniyorum. Gelsinler çalışmalarımızı görsünler. Gıda bankamız bir market ortamında. Onların yapacağı yardımlarla birçok aileye ulaşacağımızı ümit ediyoruz. Ben bu vesileyle bize yardımda ve destekte bulunan yardımseverlere de teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin inşallah’’ ifadelerini kullandı.

Derneğin sürekli kendilerine maddi manevi destek ve yardımlarda bulunduğunu ifade eden muhtaç aileler, yardım ve desteklerinden dolayı dernek yetkililerine teşekkür ettiler.(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)