ŞANLIURFA- Türkiye Yeşilay cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, yapacakları faaliyetler hakkında, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi ziyaret ederek bilgi sundu.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Çelik,” Gençlerimizin geleceği için Milli Eğitim Müdürümüzü makamında ziyaret ederek yıl içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapmak istediğimiz çalışmaları kendilerine aktardım. Milli Eğitim Müdürü Metin Bey de konuya hassasiyet göstererek yapmak istediğimiz çalışma ve planların büyük bir kısmını kabul ederek aynı amaç doğrultusunda hizmet ettiklerini belirtti.” dedi.

Yeşilay Şube Başkanı Çelik, “Yakında eğitimcilere ve ailelere yönelik konferanslar, paneller, Yeşilay kulüplerinin okullarda aktif hale getirilmesi, Yeşilay haftasının şölen halinde okullarda kutlanması, çeşitli yarışmalar ve benzeri bir çok çalışmanın yanı sıra, Yeşilay genel merkezi tarafından yetiştirilecek formatör öğretmenlerin, okullardaki eğitimcilerin bilgilendirilmesine yönelik çeşitli eğitimler yapılacaktır. Zamanı gelince yapılacak çalışmaları kamuoyuna duyuracağız. Milli Eğitim Müdürlüğüne gösterdiği hassasiyetten dolayı, teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  (İLKHA)