ŞIRNAK - Cizre Nuh Gıda Bankası, Ekim ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. Muhtaç ve fakirlerin ihtiyaçlarını gidermeye devam eden Cizre Nuh Gıda Bankası, 700 aileye kurban eti, 100 aileye ayakkabı-giyim, 25 aileye de gıda yardımı olmak üzere toplamda 825 aileye yardımda bulundu.

Umut Kervanı Platformu üyesi de olan Cizre Nuh Gıda Bankası, tespit ettiği ihtiyaç sahibi ve mağdur ailelere Kurban bayramı vesilesi ile Ekim ayında da ulaşarak kırmızı et, gıda, giyim ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Ekim ayı faaliyet raporunu açıklayan Cizre Nuh Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Savaş Topal, "Açıldığımız günden beri yardım faaliyetlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Kurban bayramı vesilesi ile Ekim ayında da 700 aile kurban eti, 100 aileye ise ayakkabı-giyim, 25 aileye de gıda yardımı olmak üzere toplamda 825 aileye yardımda bulunduk. Yardım yaptığımız ailelerin içinde ilçemize yeni yerleşen bazı Kobanili muhacirlerde bulunmaktadır.” dedi.

Topal, “Geçtiğimiz kurban bayramı öncesinde “Kurban Kurtuluştur” sloganıyla başlatmış olduğumuz toplu kurban kesimi kampanyasında, muhtaç ailelere ulaştırmak üzere bizlere kurban bağışında bulunan ve Cizre Nuh Gıda Bankası olarak bizleri bu hayırda aracı kılan tüm hayırsever Cizre halkımıza sizin aracılığınızla teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah bu hayırseverlerimizden razı olsun. Kendilerine hayırlı ve bereketli bol kazançlar ihsan etsin inşallah.
Yardım çalışmalarında, bu yardımların toplanmasında ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasında hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan tüm üye ve gönüllü kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.  (İLKHA)