Önceki hafta Kobani`de IŞİD`le PKK`ya bağlı YPG`lilerin çatışmalarını yerinden izlemek için kente giden ve gidiş yolunda kahkalarla dolu selfie fotoğrafını paylaşarak tepki toplayan Ceyda Karan skandal bir tweet attı.

Kobani olayları bahane edilerek Türkiye`de birçok şehir ateşe verilmiş, ev ve işyerleri yakılmış, kamu binaları büyük zarar görmüştü.

HÜDA PAR`LI GENCİN KAFASINI EZEREK ŞEHİT ETMİŞLERDİ

Ardından hızını alamayan HDP/PKK`li vandallar , IŞİD`e yakın olduğu gerekçesiyle Hüda Par binalarına saldırmış ve binada bulunan dört gençten, kimini 4. kattan aşağı atarak kimini de kafasını taşla ezerek vahşice öldürmüştü.

PKK`NIN İŞKENCELERİNİ SAVUNAN CUMHURİYET YAZARI

Aynı Ceyda Karan bu kez de PKK`lı Kürtler`in dindar Kürtler`esaldırmasını ve bunun sonucunda gerçekleşen ölümleri savundu. Ceyda Karan attığı bir tweet`le PKK`lıların Hüda Par`a saldırmasını ve ardından Hüda Parlılar ile PKK`lılar arasındaki çatışmaları "Yobaz Kürtler`in halka saldırısı" olarak yorumladı. Ve PKK`lılar ile Hüda Par`lılar arasında yaşanan kavganın "Türkiye`nin yobazlığa teslim olup olmama meselesi" olduğunu savundu.

Ceyda Karan`a göre PKK`lıların işkence ederek öldürdüğü Kürtler ise yalnızca "fasa fiso"..