KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle; 

Hakimiyet: "Pelikanın Sırrı"
Konya`nın Ereğli ilçesinde üzerine kayıt cihazı monte edilmiş ve üzerinde İbranice yazıların yer aldığı yaralı bir pelikan bulundu. Pelikan`ın üzerinde güneş enerjisi ile çalışan bir verici ve ayağında İsrail`e ait paten olduğu görüldü.
Memleket: "Başkana Stadyum Baskısı"
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek`in önemli vaatlerinden olan yeni stadyum işinin ihalesinin ardından mevcut stadyumun yerinin ne olacağı da merak konusu.
Merhaba: "Mutfakta Yangın!"
Son bir ay içinde meyve ve sebze fiyatları hariç tüm mutfak giderlerine yapılan fahiş zamlar vatandaşın belini büküyor. İnsanlar ay sonunu getirmek için çok küçük hesaplar yapmak zorunda kalıyor.
Anadolu Manşet: "Konya Trafiğinde 12 Bin Bomba Var"
100 binde fasla LPG`li aracın bulunduğu Konya`da kayıt altına alınmamış 12 bin aracın olduğu tahmin ediliyor. Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mete Kalyoncu, LPG`li araçların kapalı otoparklara alınmamasının istedi.
Yeni Konya: "Kar Maskeli Silahlı Soygun ``
Konya`da bir petrol istasyonuna ellerinde silah ve bıçakla gelen kar maskeli iki kişi, pompacıları gasp ederek kaçtı. Polis şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.
M.Sait Adiyaman-İLKHA