ADANA – IŞİD’in Kobaniye girmesini bahane eden PKK/HDP’li çetelerinin, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ve Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklere yönelik saldırılarına İslami STK ve cemaatlerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Adana’da, aralarında Adana İnsani Yardım Derneği (ADYAR) ve Yedibaşak Derneğinin de bulunduğu İslami sivil toplum kuruluşlarından oluşan STK’ların bayan temsilcileri, PKK saldırılarında şehit edilen KÖY DER üyesi Peygamber Sevdalısı 6 gencin taziyesi için Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel İdare Kurulu Üyesi, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aynur Sülün’ü ziyaret ettiler.

HÜDA PAR kadın kollarından Gülçin Dursun’un da hazır bulunduğu ziyarette STK’ların temsilcileri, HÜDA PAR’a yapılan saldırıları kınadıklarını dile getirdiler. HÜDA PAR’a yönelik saldırıların aslında tüm Müslümanları hedef aldığını ifade eden STK temsilcileri, “Hepimiz saldırılara karşı HÜDA PAR’ın yanındayız." dediler; taziye ve başsağlığı dileklerinde bulundular.

HÜDA PAR Başkan Yardımcısı Aynur Sülün de duyarlılık ve destek ziyaretlerinden dolayı STK temsilcilerine teşekkür etti. (İLKHA)