GAZİANTEP- PKK/HDP’li çetelerin Mütedeyyin halka ve İslam’i STK’lara yönelik saldırılarına tepkiler sürerken, PKK/HDP’li çeteler Gaziantep’te tesettürlü bir  bayana saldırdı.

PKK/HDP’li çetelerin Kobani’yi bahane ederek Mütedeyyin halka ve İslam’i STK’lara tahamülsüzlüklerinin tezahürü  olan  saldırıları devam ediyor. Gaziantep’te evine doğru giden M.B isimli bayan, tesettürlü olduğu için PKK/HDP’li çetelerin saldırısına uğradı.

Evine doğru giderken PKK/HDP’li çetelerin saldırısına uğradığını belirten M.B, “Gündüz evime doğru giderken motosikletli iki kişi yanıma yaklaştı. Bir anda ne olduğunu anlamadan motosikletin arkasında oturan şahıs, bana bir tekme attı. Motosikletin plakasını almaya çalışırken, bana tehditvari ifadeler kullandılar. Ben bu çeteleri Allah’a havale ediyorum. Bunların tek derdi İslam’i değerlerdir. Her fırsatta bir şeyleri bahane ederek İslam’i değerlere saldırıyorlar. Bu çetelerin saldırıları engellenmediği müddetçe bu çeteler İslam’a ve İslam’i değerlere saldırmaya devam edecekler.”dedi.

Sadece tesettürlü olduğu için bu saldırıya maruz kaldığını belirten M.B, “Ben bu saldırıya sadece tesettürümden dolayı uğradım. Bu günlerde saldırıya uğrayan kişiler, sırf inançlarından dolayı hunharca Şehit edildiler. Ama hiç kimse bunlara yönelik hiçbir şey yapmıyor. Bu nasıl bir ülke? Sokağa çıkamayacak  mıyız?" diyerek tepki gösterdi.    (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)