MARDİN - Mardin Belediyesinin ihale yoluyla verdiği altyapı çalışması bir türlü bitmek bitmiyor. İhaleyi alan müteahhit firmanın işleri hala bitirememesi tepkilere neden oldu.

Tepkisini dile getiren Latifiye Mahallesi Muhtarı Ali Aslan, "Mardin ilimizin genelinde yaklaşık sekiz aydan beri altyapı çalışmaları devam ediyor. Muhtarı bulunduğum mahallede ise Ramazan ayı öncesi çalışmalara başlanıldı. Ancak ramazan ayı öncesi açılan çukurlar hala kapatılabilmiş değildir. Mahalle halkı perişan durumda. Bütün mahalle halkı yol altyapı çalışmalarından dolayı sıkıntı çekmektedir.

Özellikle yaşlılar ve hasta insanlar daha fazla eziyet görmektedirler. Ayrıca altyapı çalışmasından dolayı su sıkıntısı had safhada. Onbeş yirmi günde bir ancak su verilebiliyor. Hem su sıkıntısı hem açılan çukurların kapanmaması mahalleliye büyük sıkıntı vermektedir. Bu sıkıntıları Belediye Başkanına ilettim. Belediye Başkanı da şantiye ile görüştü. Şantiye elemanları ve yetkilileri geldiler. En kısa zamanda bu meseleyi halledeceklerini söylediler. Aradan çok zaman geçmesine rağmen bir gelişme olmadı" şeklinde konuştu.

Mehmet Arasan - İLKHA