MARDİN - İlke Haber Ajansı Mardin muhabiri Mehmet Salih Keskin`in haber için gittiği Mardin Park Hastanesi önünde hastane müdürünün de aralarında bulunduğu sağlık personeli tarafından darp edilmesinin ardından tepkiler gelemeye devam ederken geçmiş olsun ziyaretleri de sürüyor.

AK Parti Artuklu İlçe Teşkilatı Başkanı Olcay Sekizkardeş, Teşkilat Başkanı Faruk Kıdır, SKM Başkanı Hüsamettin Demir, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşir Güneş ve İl Sekreteri Selahattin Çağlar’dan oluşan AK Parti heyeti, İLKHA Mardin Bürosunu ziyaret ederek Keskin’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AK Parti heyeti, gazetecilere yönelik gerçekleştirilen her türlü şiddete karşı olduklarını ifade ederek saldırıyı kınadılar. Gazeteci Keskin ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetini teşekkür etti.

Yaşadığı olayı anlatan Keskin, “Sözde hastanenin müdürü yanıma gelerek önce tehdit etti, ardından koluma girerek beni hastanenin içine götürmek istedi. Müdür kolumdan çekiştirirken diğerleri de arkadan itiyordu. Niyetleri hastanenin içinde, gözden ırak bir yerde beni dövdürmekti. Tabi bende durumun farkında olduğum için bir hareketle kolumu müdürün elinden kurtardım. İşte tam o sırada biri tekme attı, biri başıma vurdu, biri yumruk atıyordu. Çevremizde bulunan polisler ise sadece seyretti, en son bir polis aracına bindirildim.  Hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra polis merkezde ifadelerimizi verdik. Şuan soruşturma devam ediyor.” dedi. (İLKHA)