ADANA- Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Adana Umut Der Gıda Bankası, her ay yüzlerce aileye yaptığı düzenli yardımlara Ağustos ayında da devam etti.

Dernek adına açıklamada bulunan Adana-Umut-Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay, Ağustos ayında da faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Adana-Umut-Der Gıda Bankası Başkanı Yeniay, Ağustos ayı boyunca 270 aileye 5 bin 940 TL değerinde gıda, 54 aileye 2 bin 538 TL değerinde giyim, 17 aileye 425 TL değerinde ayakkabı, 3 aileye 800 TL değerinde ev eşyası ve 8 aileye 3 bin TL nakit para olmak üzere, toplamda 335 aileye 12 bin 703 TL değerinde yardımda bulunduklarını kaydetti.

Bu yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmasına vesile olan hayır sahiplerine teşekkür eden Yeniay, Kurban Bayramı’nın yaklaştığını belirterek, bayram için gerekli olan tüm hazırlıkları şimdiden yaptıklarını, Adana’da evine kurban eti girmeyen yoksul aile kalmamasını hedeflediklerini dile getirdi.

Yeniay, bu hedeflerine ulaşabilmek için de Adanalı esnaf ve hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

Yeniay son olarak, yapılan yardımların toplanması ve dağıtımında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm üye ve gönüllülerine teşekkür etti. (Yunus Emre-İLKHA)