Sonucu değerlendiren İnce, "Kılıçdaroğlu için 940 delege imza verdi, ama o oylar sandıktan çıkmadı. CHP`deki korku imparatorluğunu yıkacağız" dedi.

Muharrem İnce, sonuca ilişkin yaptığı ilk değerlendirmede, "Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan" dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu için 940 delegenin oy verdiğini anımsatan "İmza sayısı ile oy oranına bakın. 177 oyum 415 oya çıkmışsa insanlar imza vermekten korkmuşlar. Kılıçdaroğlu 740 oyla seçildi. Bu sonuç CHP`deki korku imparatorluğunu gösteriyor. Bu korku imparatorluğunu yıkacağız. Doğru yolda olduğuma inanıyorum, dönen dönsün ben dönmezem yolumdan" dedi.

Muharrem İnce yenilgiyle ayrıldığı CHP`nin 18.Olağanüstü kurultayı sonrası Star`da Nazlı Çelik` e konuştu. Çelik, Kılıçdaroğlu`nun "Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil" sözlerini hatırlattı..

KILIÇDAROĞLU ATATÜRK`E AYIP ETTİ

Bunun üzerine konuşan İnce, "Bence arkadaşlarımıza haksızlık etti. Tayyip Eroğdan`ın ağzına da malzeme verdi. Hiç şık olmadı" dedi. İnce sözlerini şöyle sürdürdü;
"Partinin önemli bir kesimine çok ters bir şey söyledi. Erdoğan`ın Atatürk`e İstmet İnönü`ye `iki ayyaş` demesinin alt yapısı oluştu bir anlamda burada. Doğru değil, şık bulmadım. Kendisiyle de rakı sofralarında oturduk onu da söyleyeyim."