DİYARBAKIR - TkMM Diyarbakır Koordinatörü Eyüphan Kaya ve DkMM İstişare üyesi  Av.Muhammed Akar  Diyarbakır Barosu Başkanı Av.Tahir Elçiy’e DkMM'ye olan emeğinden dolayı Teşekkür plaketi verdi.

Her ihtiyaç duyduklarına BARO olarak Tahir Elçi’yi yanlarında gördüklerini söyleyen DkMM Koordinatörü Eyüphan Kaya bundan sonraki çalışmalarda da kendisini yanlarında görmek ve çalışmalara daha aktif katılımlarını görmek istediklerini dile getirdi.

DkMM’nin Diyarbakır için bir istişare meclisi niteliğini taşıdığını ve DkMM’ye katkıda bulunmanın boyunlarının borcu olduğunu söyleyen Baro Başkanı Av. Tahir Elçi,“ ne zaman ihtiyaç olursa, meclisimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

DkMM İstişare üyesi Av. Muhammed Akar’da yaptığı kısa konuşmada, Diyarbakır’ın DkMM gibi özgür bir düşünce platformuna ihtiyacının olduğunu ve her ay Diyarbakırlılar olarak fikirlerinin  TBMM’ye taşınmasına ihtiyacı olduğun belirterek, “DkMM’nin daimi katılımcısıyım her katıldığımda hem katkı yapıyor, hem de farklı düşünen insanlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. (İLKHA)