BURSA - Bursa’da “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapan şahıslara yönelik 12 ayrı adrese eşzamanlı gerçekleştirilen baskında 19 kişi gözaltına alındı.

Merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde 12 ayrı adrese baskın düzenleyen polis, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen 18 kişiyi gözaltına alırken şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda esrar, sentetik uyuşturucu ecstasy hap ve bir adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirdiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 eve sabah erken saatlerde 155 polisin katılımıyla operasyon düzenlendi.

Söz konusu evlere, kapıları koçbaşlarıyla kırarak giren polis, Narkotik köpeği de kullanarak yaptıkları aramalarda bazıları kalorifer peteğine gizlenmiş 66 gram sentetik kannabinoid ve bir ruhsatsız tabanca buldu.

Yapılan baskınlar sonunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 19 kişinin, haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adliyeye sevk edildiği öğrenildi. (Zeki Aras - İLKHA)